AfterDawn: IT-alan uutiset

Tärkeä päivä Napsterille (..taas)

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 12.2.2001 07:58

Tänään on edessä oikeusistunto, joka voi muuttaa digitaalisen median historiaa omalta osaltaan.
Tänään Napster ja RIAA kokoontuvat pöydän ääreen Yhdysvaltain vetoomustuomioistuimen käsittelyssä, jossa on tarkoitus ottaa kantaa alemman oikeusasteen päätökseen, joka määräsi Napsterin suljettavaksi viime vuonna, mutta tämän päätöksen nyt kokoontuva tuomioistuin pisti "jäihin" odottamaan omaa päätöstään, joka siis kuullaan tänän.

Ja kuten aiemminkin Napsterin ollessa tulilinjalla, käyttäjät ovat ottaneet kaiken irti vielä kun se on mahdollista -- eilen Napsterin käyttömäärissä oli selkeä piikki, ehkä jopa ennätys kautta aikain.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto