AfterDawn: IT-alan uutiset

Verkossa toimivilla musiikkifirmoilla menee heikosti

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 5.1.2001 11:02

Verkkofirmojen alamäki näkyy hyvin selkeästi myös musiikkibisneksessä -- useat verkossa toimivat musiikkialan yritykset ovat ilmoittaneet ongelmistaan eri muodoissa.
Listen.com ilmoitti tällä viikolla irtisanovansa neljänneksen työntekijöistään ja yrittää saada yrityksen voitolle viimeistään 2002 alussa, jolloin yrityksen käteisvarat loppuvat nykytahdilla.

MusicMaker.com, yritys joka mahdollistaa räätälöityjen CD-levyjen teon ja oston, ilmoitti lopettavansa toimintansa lähiaikoina. Syynä pidetään yleisesti sitä, että yhtiö ei saanut tarvittavia lisenssejä kaikilta suurilta levy-yhtiöiltä, joten musiikkivalikoima ei ollut riittävä asiakkaille.

Lisäksi mielenkiintoinen oikeusjuttujen sarja on alkamassa.. AudioGalaxy, yksi suurista musiikkisaiteista, on haastanut Launch.com:n oikeuteen maksamattomien mainostulojen vuoksi. Jotta sopasta tulisi mahdollisimman herkullinen, on Launch.com puolestaan haastanut CheckOut.com:n samasta syystä oikeuteen - Launch sanoo CheckOutin olevan yhtiölle velkaa lähes 300,000 dollaria.

Onneksi on vakiduuni... :-)

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Viimeisimmät uutiskommentit

Uutisarkisto