AfterDawn: IT-alan uutiset

Liquid Audio Japanín entinen johtaja pidätetty

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 27.10.2000 01:40

Hieman asian vierestä, mutta tavallaan asiaan liittyen :-)
Japanissa Liquid Audion Japanin tytäryrityksen entinen johtaja on pidätetty. Häntä syytetään neljän muun miehen ohella Liquid Audion ylemmän tason johtajan kidnappaamisesta ja ryöstöstä. Alemman tason johtaja ja neljä muuta miestä kidnappasi ko. johtajan kesäkuussa 1999 ja piti häntä vankina useita päiviä, tarkoituksenaan estää häntä lentämästä Yhdysvaltoihin. He varastivat mieheltä myös 370 dollaria rahaa sekä miehen pankkikortit.

Liquid Audio on yritys, joka on kehittänyt samannimisen kopiointisuojauksella varustetun digitaalisen musiikkiformaatin. Yhtiö kieltäytyy kommenteista -- yksikään miehistä ei ole Liquid Audion palveluksessa nykyisin.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto