AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaksi eri ryhmää väittävät murtaneensa SDMI-suojaukset

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.10.2000 02:10

Kaksi eri ryhmää väittää onnistuneensa murtamaan SDMI-kopiointisuojauksen -- toinen ryhmistä koostuu Princetonin ja Ricen yliopistojen tutkijoista ja toinen Xeroxin Palo Alton tutkimuskeskuksen tutkijoista.
SDMI kuitenkin kiistää väitteet ja sanoo, että kukaan ei ole vielä kiistattomasti onnistunut murtamaan kaikkia suojauksia, joita SDMI:hin kuuluu. SDMI koostuu kuudesta osasta, joista neljä on ns. vesileima-suojauksia ja kaksi muita suojausmetodeja.

Princetonin tutkimusryhmä kertoo onnistuneesti murtamaan kaikki neljä vesileimasuojausta ja saaneensa ko. murtoihin "hyväksynnän" SDMI-kilpailun tarkistuspalvelimelta. Kahta muuta suojausta, ja sitä saivatko he murrettua ne, he eivät ole saaneet vahvistettua, koska SDMI:n tarkistuspalvelin ko. suojauksille on ollut kaatuneena tai toimintakyvytön kilpailun ajan.

SDMI julkisti avoimen kilpailun syyskuussa, jossa pyrittiin murtamaan ko. formaatin kopiointisuojaukset.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto