AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3Boardin juttu siirtyi New Yorkiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 18.10.2000 02:06

Kaikesta kohusta Napsterin ympärillä huolimatta ei tule unohtaa muita MP3-sotaa käyviä tahoja. Tällä kertaa pieni uutinen on MP3Board.com:sta, MP3-hakupalvelusta jonka RIAA ja sekalainen joukko irrallisia levy-yhtiöitä haastoi oikeuteen aiemmin tänä vuonna.
Yhtiö on haastettu oikeuteen sekä New Yorkin ja Kalifornian osavaltioissa. Nyt Kalifornian osavaltion oikeusistuin on päättänyt hylätä yksittäisten levy-yhtiöiden oikeustoimet Kalifornian osavaltiossa, koska New Yorkin oikeusprosessi on identtinen ko. prosessiin. Nyt Kalifornian haasteet on yhdistetty New Yorkin haasteisiin ja oikeutta käydään vain New Yorkissa.

Päätös ei vaikuta RIAA:n haasteeseen, joka pysyy vieläkin Kalifornian oikeuslaitoksen käsiteltävänä.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto