AfterDawn: IT-alan uutiset

AOL vs. AOL, osa II

Kirjoittaja Jari Ketola @ 23.9.2000 19:56

Gnutella-hakumoottorin ja Winampin luoja Justin Frankel on saanut jälleen hieman hämmennystä aikaiseksi. Aikaisemmin tänä vuonnahan AOL veti pois sivuiltaan Frankelin tekemän Gnutellan, mutta AOL:n kannalta vahinko oli jo tapahtunut -- Gnutella on levinnyt ja kehittynyt harrastajien käsissä potentiaaliseksi Napsterin seuraajaksi.
Tällä kertaa Frankel on julkaissut AIMazing nimisen Winamp visualisaatio lisukkeen, joka piirtää mukavaa grafiikkaa AOL Instant Messengerin näyttöön. Ohjelmasta tekee ristiriitaisen se, että grafiikat piidetään AIM:n mainostilan päälle. AOL ei tunnu kuitenkaan asiasta sen kummemmin toistaiseksi piittaavan, sillä AIM:n näyttöön ei olla myyty mainoksia.

Voit imuroida AIMazingin tiedostoalueeltamme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto