AfterDawn: IT-alan uutiset

CD-videonauhuri

Kirjoittaja Jari Ketola @ 12.9.2000 21:24

Dallasilainen yritys Teraoptix tarjoaa mielenkiintoisen oloista Terapin CD Audio Video -nauhuria. Laite kykenee tallentamaan VideoCD-yhteensopivaa suoraa kuvaa CD-R ja CD-RW -levyille. Laitteesta löytyy sekä digitaalinen että koaksiaalinen sisääntulo, analoginen komposiitti ja S-Video sisääntulo, sekä S-Video ulostulo.
Reilun 4000mk:n hintalappu pitänee innokkaimmat virittelijät loitolla, mutta videoharrastajille CD Audio Video -nauhuri saattaa olla jopa houkutteleva sijoitus -- kertyyhän videokaappauskortille, CD-RW -asemalle sekä videoeditointiohjelmalle hintaa helposti paljon enemmän kuin 4000mk.

Aiheeseen liittyviä linkkejä:
CD Audio Video -nauhurin ominaisuudet

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto