AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3Board.com toivoo keksineensä ratkaisun RIAA:n oikeustoimiin

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.7.2000 16:21

MP3Board.com on supersuosittu MP3-hakukone, jonka RIAA haastoi oikeuteen aiemmin tänä vuonna. Sivusto suljettiin oikeuden määräyksellä ja oikeudenkäynnit (MP3Board haastoi RIAA:n oikeuteen sivujensa sulkemisesta) ovat edelleen kesken.
Nyt MP3Board toivoo löytäneensä molempia osapuolia tyydyttävän ratkaisun kiistaan. He ovat kehittäneet "LinkBlaster"-toiminnon sivuilleen, jonka avulla tekijänoikeuksien omistajat voivat poistaa hakukoneen indeksistä haluamansa kappaleet.

Tämä toiminto käytännössä nopeuttaa sitä prosessia, jonka läpi Napster joutui käymään poistaessaan kaikki Metallican biisejä levittäneet käyttäjät järjestelmästään..

RIAA ei ole ehdotukseen vielä kommentoinut mitään.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto