AfterDawn: IT-alan uutiset

Love ei vastusta tiedostojen jakoa

Kirjoittaja Jari Ketola @ 18.6.2000 21:26

Hole-yhtyeen solisti ja keulakuva Courtney Love ilmaisee myötäntuntonsa Lars Ulrichia, Metallican rumpalia kohtaan. Manifestissään hän kuitenkin toteaa, ettei hänellä ole mitään tiedostojenjakoa vastaan.
``Kun kakarat vaihtelevat musiikkia internetin välityksellä Napsteria tai Gnutellaa käyttäen, tai siirtävät niitä My.MP3.com -palveluun, ei siinä ole mitään piratismia.´´, Love toteaa, ja jatkaa ``Se on piratismia, kun näitä yrityksiä pyörittävät henkilöt tekevät sopimuksia kartelliasianajajien ja levy-yhtiöiden johtajien kanssa jotta he voisivat "olla kavereita" levy-yhtiön kanssa - ei artistien kanssa.´´ Lue koko manifesti on HoleMusic.com:issa!

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto