AfterDawn: IT-alan uutiset

MP3.com taas oikeuteen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.5.2000 23:22

Jo hieman kyllästyttävältä vaikuttava saaga kahden MP3-maailman jättiläisen, Napsterin ja MP3.com:n lakisotkujen ympärillä jatkuu taas..
Keskiviikkona rappari Snoop Doggin levy-yhtiö TVT Records haastoi MP3.com:n oikeuteen sen tarjoamasta My.MP3.com -palvelusta. Argumentteina TVT Records käyttää täsmälleen samoja argumentteja kuin RIAA omassa jutussaan, jonka se voitti viime kuussa MP3.com:ia vastaan.

MP3.com:n pääjohtaja Robertson ei kuitenkaan ole uudesta käänteestä kovinkaan huolissaan. "Pienten levy-yhtiöiden kanssa neuvotteleminen on paljon helpompaa kuin multimiljardiyritysten, joita RIAA edustaa".

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto