AfterDawn: IT-alan uutiset

Mielenkiintoisia MP3-laiteuutuuksia

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 25.5.2000 00:35

Kaksi kotiin tarkoitettua MP3-laiteuutuutta on esitelty yleisölle lähipäivinä. Toinen on S3:n jatkoa suositulle Diamond Rio -sarjalle -- tällä kertaa koteihin.
Rio Digital Audio Receiver on erikoinen laite; se kytketään tietokoneeseen asunnossa olevien puhelinpistokkeiden kautta ja samaa kautta menee myös data mm. kuulokkeille, jne.. Tämä on varmaan Yhdysvalloissa varsin kätevä ratkaisu (jokaisessa huoneessa on käytännössä vähintään yksi puhelinpistoke), mutta muuta maailmaa ajatellen...

Toinen tuote on kiinnostavampi, se tulee firmalta nimeltä Request ja on todella mielikuvitusrikkaasti nimetty AudioRequestiksi. Laite kytketään stereojärjestelmään kuten tavallinen CD-soitin, mutta vehje on täysiverinen MP3-soitin, jossa on muhkeat 17gigaa kovalevyä sisällä. Laitteen hinta on kohtuullinen suhteessa sen kapasiteettiin - noin 800 dollaria.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto