AfterDawn: IT-alan uutiset

73% opiskelijoista käyttää Napsteria

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 16.5.2000 01:40 Kommentteja (1)

Webnoizen Yhdysvalloissa tekemä tutkimus, johon osallistui vajaa 5000 opiskelijaa Uuden Englannin alueelta, osoittaa että 73% opiskelijoista käyttää Napsteria musiikin hakuun verkosta vähintään kerran kuukaudessa. Mustista kuvistaan huolimatta tutkimus antaa vähän valoa myös levy-yhtiöille -- kysyttäessä yli puolet vastaajista ilmoitti olevansa halukas maksamaan Napsterin tyylisestä palvelusta 15 dollaria (noin sata markkaa) kuukaudessa. Ehkä tämän tyylinen kuukausittainen musiikkipalvelu on se avain, jolla musiikkibisnes saa osan omistaan takaisin tulevaisuudessa..

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.5.2010 21:10

10 vuotta myöhemmin syntyi spotify :P

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto