AfterDawn: IT-alan uutiset

Napster poisti 317377 käyttäjää

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 11.5.2000 02:25

Napster poisti tietokannoistaan tänään kaikki Metallican listan sisältämät käyttäjät, joiden Metallica väittää levittäneen bändin materiaalia palvelun kautta. Mikäli tunnuksesi on poistettu ja olet VARMA, että et ole levittänyt yhtään ainoaa Metallican biisiä (etkä imuroinut yhtään Metallican biisiä) Napsterin kautta, voit täyttää Napsterin sivuilta löytyvän kaavakkeen, jonka jälkeen yhtiö tarkistaa kannoistaan asian paikkaansapitävyyden. Mutta ennen kaavakkeen täyttöä kannattaa todellakin olla asiastaan varma, sillä sivulla oleva ns. disclaimer kertoo, että mikäli kaavakkeen täyttäjän todetaan levittäneen Metallican kappaleita, voi Metallica nostaa syytteen ko. henkilöä kohtaan.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto