Napster aikoo poistaa käyttäjät, jotka levittävät Metallican biisejä

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 4.5.2000 01:39

Napsterin asianajaja ilmoitti tänään, että yhtiö käy huolellisesti läpi Metallican eilen toimittaman käyttäjälistan ja jos käyttäjät todistetusti ovat jaelleet Metallican biisejä Napsterin kautta, heidän käyttäjätunnuksensa poistetaan Napsterin tietokannoista. Metallican eilen toimittama lista sisälsi yli 300,000 käyttäjätunnusta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto