AfterDawn: IT-alan uutiset

NEO iDVD-soitin Eisa.com:ilta

Kirjoittaja Jari Ketola @ 4.4.2000 20:11

Eisa.com on julkistanut NEOn - vallankumouksellisen internet-yhteyden ja viihde-elektroniikan yhdistelmän.
NEO iDVD -soitin on ensimmäinen laite, joka tarjoaa sekä mahdollisuuden toistaa DVD-elokuvia, että surffata internetissä TV:n kuvaruudulla. Myyntihinta Yhdysvalloissa on reilut 600mk - hinta, josta ei ole aikaisemmin DVD-soittimien yhteydessä voinut edes unelmoida. Luonnollisesti periameriikkalaisen mallin mukaan laitteen ostaja sitoutuu samalla Eisa.com:in internetyhteysasiakkaaksi. Käyttörajaton yhteys maksaa 140mk kuukaudessa. Laitteen mukana toimitetaan sekä kaukosäädin, että langaton näppäimistö.
Aiheeseen liittyviä linkkejä:
Eisa.com
NEO iDVD -soitin

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto