AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft julkisti MediaPlayer 7:n

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.3.2000 02:12 Kommentteja (1)

Microsoft julkisti tänään uuden Media Player 7:n ominaisuudet. MS astuu nyt selkeästi Realin markkinoille, sillä MediaPlayeriin on lisätty vanhojen ominaisuuksien (audio/video -toisto, streaming) lisäksi mahdollisuus ripata CD:tä, pakata musiikkia, organisoida multimediatiedostoja, jne...
Tuote on tarkoitus laittaa levitykseen ensi kesänä, joten Realilla ja kumppaneilla on vielä hetki aikaa hioa torjuntataktiikkaansa..

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

111.5.2004 18:36

Missä vika, kun media playeriin tulee ilmoitus, että: explorer.exe on havainnut virheen ja tuote on suljettava. Tämän se tekee melkein aina filmejä katsoen tai kuvia. Tämä on ilmennyt nyt vasta enkä ole löytänyt mistä se johtuis. Se näyttää jopa sellaisissa filmeissäkin jotka on ennen näkynyt.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto