AfterDawn: IT-alan uutiset

Pieniä muutoksia sivuillamme

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 28.2.2000 22:08

Olemme viikon sisällä suorittaneet useita pieniä, käyttäjälle lähes näkymättömiä muutoksia, sivuillemme. Muutoksista tuntuvin on ehkä sivuston latausaikojen nopeutuminen radikaalisti - emme tarkoita että grafiikan määrä olisi vähentynyt, mutta äkillisesti kasvanut käyttäjämäärä on vaikuttanut sivuston palvelutasoon viimeisen parin kuukauden ajan turhan raskaasti. Nyt ongelmia ei pitäisi enää esiintyä kuin korkeintaan hyvin satunnaisesti. Toinen isompi uudistus on tapahtunut linkkiosuudessa, jonka suosiota ja käyttökelpoisuutta pyrimme kasvattamaan mielekkäillä partnerisivustoilla jatkuvasti.
Ja kuten tavallista, kaikenlainen palaute sivustosta, käyttökokemuksista ja muusta asiaan liittyvästä, on aina tervetullutta.

-Petteri Pyyny, webmaster

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto