AfterDawn: IT-alan uutiset

RIAAn vastaus MP3.comin haasteeseen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 10.2.2000 00:28

MP3.com, joka haastoi RIAA:n eilen puolestaan oikeuteen väittäen RIAAn rajoittavan epäreiluilla tavoilla sen yritystoimintaa, sai tänään lehdistötiedotteen muodossa vastineen RIAA:n pääjohtajalta, Hilary Rosenilta.
"Väitteet joita MP3.com esittää syytteessään ovat naurettavia. Tämä [haaste] on päivänselvä yritys MP3.comin puolelta tukahduttaa kritiikki sen harrastamaa yritystoimintaa ja -tapoja kohtaan. [RIAA:n aiemmin julkaisema] haaste oikeuteen ei ole syytös MP3-teknologiaa kohtaan, vain ja ainoastaan MP3.comia vastaan. MP3.com käyttää hyväkseen materiaalia, jota se EI omista, tuottaakseen uusia palveluita sivuilleen ja sitä kautta rahaa itselleen. Ja siinä, että tuon asian julki, ei ole mitään laitonta."

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto