AfterDawn: IT-alan uutiset

Bill Gates kertoi Microsoftin suunnitelmista streaming-markkinoilla

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 27.12.1999 15:42

Microsoftin pääjohtaja, maailman rikkain mies, Bill Gates piti avauspuheen San Josessa pidetyillä Streaming Media West '99 -päivillä. Puheessaan hän kertoi Microsoftin suunnitelmista rakentaa perusta maailmanlaajuiselle audion ja videon siirrolle Internetin yli. Gates lupasi helppoja ratkaisuja verkkosivustojen rakentajille, jotka haluavat myydä materiaaliaan digitaalisesti.
Mutta tapahtuman aikana puhuttiin myös siitä, onko Microsoft tekemässä Real Networksille samaa kuin muutama vuosi takaperin Netscapelle -- syömässä kilpailijan elävältä tarjoamalla samat tuotteet ilmaiseksi Windowsin mukana..

(lue koko artikkeli Seattle Timesista)

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto