AfterDawn: IT-alan uutiset

Real haastoi StreamBoxin tekijät oikeuteen

Kirjoittaja Petteri Pyyny (Google+) @ 26.12.1999 20:27

Real Networks haastoi StreamBox-nimisen ohjelman tekijät oikeuteen. Syynä haasteeseen Real pitää sitä, että StreamBoxin tekijät ovat murtaneet RealPlayerin ohjelmakoodin ja sitä kautta valmistaneet ohjelmansa.
StreamBox on ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat tallettaa ns. streaming-muotoisena lähetettävää RealAudio ja RealVideo lähetystä suoraan kovalevylleen. Käytännössä tämä syö pohjaa Realin tuotteilta, joiden avulla verkkosivujen pitäjät ovat voineet taata sen, että kuunnellakseen/katsellakseen tietyn ääni/videonäytteen, on käyttäjien täytynyt olla kyseisellä verkkosivulla.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto