AfterDawn: IT-alan uutiset

Lyra tulee tukemaan MusicMatch jukeboxia

Kirjoittaja Jari Ketola @ 9.12.1999 20:51

Lyra julkisti, että se tulee tukemaan MusicMatch Jukebox:ia, suosittua Windows 9x/NT/2000 -pohjaista jukebox ohjelmaa.
"MusicMatch Jukebox tarjoaa RCA LYRA -asiakkaille parhaan mahdollisen multimedia musiikkikokemuksen höystettynä poikkeuksellisella kansikuvien, lyriikan ja nuottienhallinnalla. Lisäksi mukana on myös tuki MicroSoftin Windows Media -formaatille. Eräs LYRAn merkittävimmistä eduista on, että sen ohjelmiston voi päivittää kotona, joten käyttäjä ei missään vaiheessa putoa kehityksen kelkasta," väitti Jeff Scott Thomas Advanced Audiosta, ja lisäsi: "Thomson kykenee tarjoamaan tällaisen joustavan ratkaisun, koska käytämme Texas Instrumentsin Digitaalista Signaaliprosessoria (DSP), joka mahdollistaa kuluttajan päivittää LYRAnsa kotona." Lyran jo ostaneet käyttäjät voivat siirtyä käyttämään MusicMatchia niin digitaaliaudion, kuin tavanomaisenkin musiikkikokoelman hallintaan ja järjestelyyn.
Vain pari päivää sitten MicroSoft julkisti sopimuksen Thomson Multimedian kanssa, jonka yhteydessä Thomson sitoutui käyttämään ja tukemaan MicroSoftin Windows Media -formaattia audio ja videotuotteissaan...

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto