MP3-soitin autoon!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 23.11.1999 13:39

Pieni australialainen firma julkaisi ensimmaisen kaupallisen mp3-soittimen autoon, laitteen nimi on Xeenon. Sinansa hauska uutinen, etta kaikkein suurimmat hifi-valmistajat eivat ole viela(kaan) ehtineet luoda omia laitteeitaan myyntikuntoon..

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto