Rio siirtyy WMA-aikaan

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 15.11.1999 15:23

Rio MP3-soitin siirtyy seuraavan sukupolven laitteisaan tukemaan MicroSoftin WMa-standardia, joka mahdollistaa noin 50% pienemman tiedostokoon kuin MP3-pakkaus. Seuraavan sukupolven soittimien aikataulusta ei ole viela tietoa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto