AfterDawn: IT-alan uutiset

RIAA uhkailee yliopistoja

Kirjoittaja Jari Ketola @ 13.11.1999 16:54

RIAA (Recording Industry Association of America) on ottanut yhteyttä USCS:ään (South Carolina Spartanburgin yliopistoon) huomauttaakseen oppilaasta, joka on myynyt piraatti MP3sia, sekä tehnyt PC:stään MP3 jukeboksin. Huhujen mukaan RIAA on ollut valmis haastamaan sekä oppilaan, että yliopiston oikeuteen, koska materiaali on ollut tekijänoikeuslain alaista.
Frank Creightonin, RIAA:n piratisminvastaisen osaston varajohtajan mukaan RIAA ei ole hakemassa korvauksia oikeusteitse. Heidän tavoitteena oli vain huomauttaa yliopistoa oppilaan toimien mahdollisista seurauksista. "Me emme pyydä muuta, kuin että he poistavat materiaalin. Jätämme jatkotoimenpiteet yliopiston harkintaan" Creighton sanoi.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto