AfterDawn: IT-alan uutiset

Valtava Pläjäytys!

Kirjoittaja Jari Ketola @ 3.8.1999 07:26

Unapix Home Entertainment julkisti, että se on päässyt sopimukseen Digital Theater Systemsin (DTS) kanssa. Unapix kehittää 'What-A-Blast / Architecture in Motion' DVD:n, joka käyttää hyväksi Digitaalista DTS Surround teknologiaa.
Oheessa lainaus Business Wirestä:

"What-A-Blast / Architecture In Motion on täysin Digitaalisella DTS Surround äänellä toteutettu tajunnanräjäyttävä viihdekokemus. Tämä Tangerine Dreamin ääniraitaan pohjautuva, täyspitkä musiikkivideo sisältää järisyttäviä rakennusten räjäytyksiä, sekä Robert Margouleffin ja Brant Biles, erään huippu ääniefektitiimin jäsenten erikoismiksauksen."

Lue koko artikkeli täältä (artikkeli englanniksi).

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto