AfterDawn: IT-alan uutiset

MGM julkisti 7 uutta James Bond DVD:tä

Kirjoittaja Jari Ketola @ 25.7.1999 14:35

MGM on vihdoin julkistanut ensimmäiset tiedot tulevista James Bond DVD:eistä. Nyt julkistetut seitsemän elokuvaa tulevat kaikki olemaan 16x9 transfereita ja uusituissa kansissa. Kaikilla levyillä tulee olemaan myös trailereita, TV-spotteja sekä musiikkivideoita (paitsi Goldfingerissä, Live and Let Diessä ja Thunderballissa). Elokuvien mukana toimitetaan myös elokuvan taustoista kertova kirjanen.
Suositushinta levyille tulee olemaan $34.95 ja julkaisupäivämääräksi on asetettu lokakuun 19.

Tarkempia tietoja elokuvista:

· GoldenEye: 3 dokumenttia: lyhyt promootioesitys sekä "The World Of 007" ja "The Making Of GoldenEye" -dokumentit, ohjaaja Martin Campbellin, tuottaja Michael Wilsonin sekä käsikirjoittaja Bruce Fiersteinin kommenttiraita

· Goldfinger: 3 dokumenttia: "The Making Of Goldfinger", "The Goldfinger Phenomenon" sekä "Featurette with screen tests"; yli 1000(!) still-kuvan galleria , ylimääräinen ABC-promo ja Sean Conneryn (audio)haastattelu sekäohjaaja Guy Hamiltonin ja muun kuvausryhmän kommenttiraita

· License To Kill: Täysin uusi dokumentti "Inside Licence To Kill" sekä ylimääräistä tuotantomateriaalia; yli 300 still-kuvan galleria; sekä 2 kommettiraitaa ohjaajan John Glen ja kuvausryhmän kanssa, sekä toinen raita tuottaja Michael Wilsonin ja Vic Armstrongin sekä kuvausryhmän kanssa

· For Your Eyes Only: Täysin uusi dokumentti "Inside For Your Eyes Only", Playboy "Bond Girl" -testi yksinoikeudella; laaja, yli 300 kuvan still galleria; ohjaaja John Glenin ja kuvausryhmän jäsenten kommenttiraita, tuottaja Michael Wilsonin ja näyttelijöiden kommenttiraita

· Live And Let Die: "The Making of Live And Let Die" -dokumentti; Iso-Britanian Milk Board -mainos, yli 300 still-kuvan galleria; ohjaaja Guy Hamiltonin, käsikirjoittaja Tom Manckiewiczin ja Michael G. Wilsonin kommenttiraita

· Thunderball: 3 dokumenttia: "The Thunderball Phenomenon", "The Making Of Thunderball" ja "Inside Thunderball" -esitys, ABC Broadcast Promotion; yli 600 still-kuvan galleria, ohjaaja Terence Yangin, käsikirjoittaja John Hopkinsin ja näyttelijöiden kommenttiraita

· Tomorrow Never Dies: (uus-paketointi vanhasta special editionista) Täysin uusi "Secrets Of 007" -katsaus Sean Conneryn, Roger Mooren, and Pierce Brosnanin haastatteluilla; kulissien takana -katsaus erikoisefekteihin; säveltäjä David Arnoldin haastattelu; pelkkä musiikki -ääniraita; interaktiiviset storyboardit multi-angle -toiminnon avulla; ohjaaja Roger Spottiswooden, tuottaja Michael Wilsonin ja stunttikoordinaattori Vic Armstronging kommenttiraita

Erityinen $199 hitainen box set julkaistaan samaan aikaan kaikkien seitsemän elokuvan kanssa.

Region 2 julkaisusta ei toistaiseksi ole tietoa.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto