AfterDawn logo

Päivän diili: Asus VP249QGR -pelinäyttö vain 155 euroa

AfterDawn AfterDawn

Kun tietokoneesta tehdään pelilaitetta, tulee komponenttien ja lisälaitteiden olla kohdillaan. Kenties tärkein näistä on näytönohjain, joka on pääosassa suorituskyvyn osalta, mutta heti toisena listalla saattaa olla kyseisen piirin ohjaama näyttö.

Tämän päivän diili kohdistuukin pelinäyttöön, joita pelaajien onneksi saa nykyisin verrattain halvalla. Erityisesti, jos valinta kohdistuu alennuksessa olevaan Asus VP249QGR -pelinäyttöön, joka on saatavilla vain 155 euron hintaan.

Kyseinen 24-tuuman IPS-paneelilla varustettu pelinäyttö tarjoaa hyvän lähtökohdan PC-pelaamiseen. Se tukee Full HD -resoluutiota ja 144 hertsin virkistystaajuutta. Tämän lisäksi Asus on varustanut näytön AMD FreeSync -teknologialla, joka mahdollistaa sulavamman kuvan jopa silloin, kun suorituskyky ei ole parhaimmillaan.

Kyseinen näyttö on tällä hetkellä tarjolla hintahistorian alimpaan hintaan yhteistyökumppani Hinta.fi:n mukaan, joka tarkoittaa nyt 155 euron hintaa. Ennen tarjousta, samaista näyttöä myytiin samassa Proshop.fi-kaupassa 189 euron hintaan, joten alennus on tuntuva - erityisesti näytöissä, joissa hinnat ja marginaalit on jo poljettu melkoisen mataliksi.


Katso tarjous: Asus VP249QGR 24" Gaming Full HD IPS

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT