AfterDawn logo

C More -suoratoistopalvelu siirtyy MTV Katsomon alle

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Ruotsalainen operaattorijätti Telia osti vuonna 2018 Suomesta itselleen MTV-kanavan ja sen liiketoiminnot. Yhtiö omistaa vastaavasti Ruotsissa sikäläisen TV4-kanavan. Nyt Telia yhdistelee omistuksiaan ja siirtää myös Telian omistuksessa olleen C More -kanavapaketin osaksi MTV:tä

Suomessa kaikki C Moren -maksukanavien ja -suoratoistopalvelun takana olevat sisällöt siirretään MTV Katsomoon. Näillä näkymin varsinaiset perinteiset C Moren maksutelevisiokanavat pysyvät sellaisenaan, mutta Suomessa niiden hallinta siirtyy MTV:n alle. Ruotsissa vastaava liikku tehdään myös, siellä C Moren sisällöt löytyvät jatkossa TV4 Play -suoratoistopalvelusta.

Telia jatkaa sekä TV4:n että MTV:n omistajana, eli tarkoitus on vain poistaa yksi kolmesta erillisestä Telian omistamasta yhtiöstä, itsenäinen C More. Telian toiveissa on vahvistaa mm. mainosmyyntiö suoratoistopalveluissaan eli Suomen osalta MTV Katsomossa.


Samalla Telia tiedotti Mathias Bergin nimityksestä Telian TV ja Media -liiketoiminnan johtoon.

Päivitys 13.10.2022 20:53: Telia otti yhteyttä ja kertoi, että C More -suoratoistopalvelun tilaajien tilaukset jatkuvat kuten ennenkin. Siitä ei ole yhtiön tiedotuksen mukaan vielä varmuutta lopetetaanko C More -suoratoisto kokonaan ja siirretään asiakkaat MTV Katsomon tilaajiksi vai miten uudistus tarkalleen toteutetaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT