AfterDawn logo

Päivän diili: 70-tuumainen Philipsin 4K-televisio 550 eurolla, 65-tuumainen 450 eurolla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Jos se olohuoneen televisio on alkanut viime aikoina vaikuttamaan kovin, kovin pieneltä, löytyy pulmaan suoraan tarjouksesta ratkaisu. Tarjoushaukan silmiimme osui Philipsin 70-tuumainen 4K-tarkkuuden televisio mukavalla alennusprosentilla.

Android TV -käyttöjärjestelmällä ja Philipsin televisioista tutulla Ambilight -valaistuksella varustettu reippaan kokoinen televisio maksaa juuri nyt alennuksessa 550 euroa. Tavallisesti kyseistä mallia on myyty 650 - 700 euron hintahaarukassa.

Tarjouksessa olevassa 4K-tarkkuuden LCD-televisiossa on itsessään kaapeli-, satelliitti ja antenniverkon virittimet. Liitäntöjen puolesta löytyy valikoimaa niistäkin: 4 kappaletta HDMI-sisääntuloja, optinen äänen ulosvienti sekä Ethernet-liitin.

Televisio on vuoden 2021 mallistoa ja valmistajan takuu on 24kk mittainen.

Tarjous löytyy täältä:

Philips 70PUS7956 70" 4K, 550 euroa

Päivitys 16.9. Samasta TV-mallista on tarjouksessa myös viisi tuumaa pienempi versio, eli 65-tuumainen malli, joka irtoaa tarjouksessa 450 eurolla:

Philips 65PUS7556 65" 4K, 450 euroa


Tarjous on toimituksemme löytämä. Saamme pienen korvauksen hintalinkkien klikkaamisesta, mutta tuotteen hintaan se ei vaikuta millään tavalla. Emme tiedä tarjouksen kestoa tai sitä, kuinka paljon tarjosutuotetta on jälleenmyyjällä varastossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT