AfterDawn logo

Päivän diili: esteitä väistelevä Roomba j7 -robotti-imuri maksaa nyt 399 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Roomba -robotti-imureista vastaava iRobot esitteli viime vuoden syksyllä uuden kärkimallin Roomba j7 -robon. Alkuperäisesti tämä robotti-imuri tuli saataville korkealla 799 euron hinnalla, mutta hinta lähti laskuun melko nopeasti.

Nyt Roomba j7 -mallia myydään selvästi edullisemmalla hinnalla, sillä laite maksaa tällä hetkellä 399 euroa.

Roomba j7 on yksi markkinoiden parhaista robotti-imureista siivousjäljen osalta. Lisäksi tässä laitteessa käytetään tekoälyä, jonka avulla robo osaa väistellä lattialle unohtuneita esteitä, kuten sukkia ja johtoja.

Roomba j7 on niin sanotusti perusmalli eli tämän mukana tulee yksinkertainen lataustelakka, jossa robotti latautuu. Saatavilla on myös AfterDawnin arvostelema Roomba j7+, jonka mukana toimitetaan Clean Base -telakka, joka imaisee robotin sisäisen pölysäiliön itseensä.


Roomba j7:aan voi ostaa jälkikäteen muunnospaketin, jolla siihenkin saadaan itsestään tapahtuva tyhjennys. Tämä paketti kuitenkin maksaa 400 - 500 euroa.

Roomba j7+ siis sisältää tämän telakan ja myös tämä malli on parhaillaan tarjouksessa myynnissä 599 eurolla. Mikäli tuota Clean Base -telakkaa ei siis tarvitse, on muuten Roomba j7 laadukas vaihtoehto.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa 31.7. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

KOMMENTOI

Haluatko kommentoida tätä artikkelia?
Kirjaudu sisään tai Luo uusi käyttäjätunnus.