AfterDawn logo

Päivän diili: tämän hetken paras Roomba robotti-imuri merkittävässä alessa - hinta 599 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Roomba -robotti-imureista vastaava iRobot esitteli syksyllä huippuluokan Roomba j7/j7+ robotti-imurin, jonka isoin uudistus aiempaan verrattuna on tekoälyn käyttäminen. Tekoälyä käytetään esineiden väistämiseen. Ja nyt tämän väistelevän robon saa hyvinkin edullisella hinnalla.

Roomba j7+ -mallia myydään nyt 599 eurolla, kun viime aikoina laitetta on myyty 799 eurolla. Alkuperäisesti laite tuli saataville 1099 eurolla.

AfterDawnin Roomba j7+ arvostelussa tämän robotti-imurin kehuttiin olevan markkinoiden paras robotti-imuri. Plussaa laite sai esimerkiksi siivousjäljestä, suomenkielisestä sovelluksesta ja esteiden väistelystä. Miinusta robo sai oikeastaan vain korkeasta hinnasta, mutta enää se ei ole miinus.


Imuria myydään kahtena eri versiona: Roomba j7 ja arvokkaampi Roomba j7+. Eroa kahdella mallilla ei ole muutoin lainkaan, mutta plussamallin mukana toimitetaan pölysäiliön itsestään tyhjentävä lataustelakka. Myös Roomba j7 -malli on tällä hetkellä tarjouksessa ja sitä saa nyt 399 eurolla.

Päivän diili


Tarjous löytyy Proshopilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT