AfterDawn logo

Päivän diili: Vihdoinkin, GeForce RTX 3060 -näytönohjainta alle 400 eurolla

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Komponenttipula, pystysuoraan nousseet kryptovaluuttojen kurssit, korona... Noiden yhdistelmästä syntyi lähes puolitoista vuotta kestänyt PC-pelaajien tuska. Vuoden 2020 lopun jälkeen pelikäyttöön tarkoitettujen näytönohjainten hinnat ampaisivat aivan tolkuttomiin hintoihin - ja saatavuuksin oli mitä sattuu.

Nyt kuitenkin ollaan pikkuhiljaa palailemassa takaisin aavistuksen verran järkevämmälle hintatasolle ja huippuluokan näytönohjainten hinnat ovatkin lasketelleet viime kuukausina kohti hieman lompakkoystävällisempää tasoa.

Varsinaisia tarjouksia ei ole kuitenkaan vastaan kovin usein tullut - mutta nyt silmiimme osui sellainen. MSI GeForce RTX 3060 Ventus 12GB maksaa nyt 399 euroa - ja sitä jopa saa jälleenmyyjältä.

Kyseistä näytönohjainta myytiin vielä viikko sitten halvimmillaan 570 eurolla, joten tarjous on todella hyvä. Näytönohjaimesta löytyy 12 gigatavua GDDR6 -muistia, 2kpl HDMI-ulostuloja ja 3kpl DisplayPort-ulostuloja.

Tarjous löytyy täältä:

MSI GeForce RTS 3060 Ventus


Kuten tavallista, emme tiedä jälleenmyyjän tarkkaa varastosaldoa tai sitä, kauanko tarjous on voimassa. Joten kannattaa kiirehtiä, jos näytönohjaimen haluaa itselleen tällä hinnalla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT