AfterDawn logo

Päivän diili: esteitä väistelevä huippuluokan Roomba robotti-imuri nyt 200 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Roomba -robotti-imureista vastaava iRobot esitteli syksyllä huippuluokan Roomba j7/j7+ robotti-imurin, jonka isoin uudistus aiempaan verrattuna on tekoälyn käyttäminen. Tekoälyä käytetään esineiden väistämiseen. Ja nyt tämän väistelevän robon saa edullisemmalla hinnalla.

Roomba j7+ -mallia myydään nyt 699 eurolla, kun viime aikoina laitetta on myyty 899 eurolla. Alkuperäisesti laite tuli saataville 1099 eurolla.

AfterDawnin Roomba j7+ arvostelussa tämän robotti-imurin kehuttiin olevan markkinoiden paras robotti-imuri. Plussaa laite sai esimerkiksi siivousjäljestä, suomenkielisestä sovelluksesta ja esteiden väistelystä. Miinusta robo sai korkeasta hinnasta, joka nyt korjaantuu tämän tarjouksen myötä.


Imuria myydään kahtena eri versiona: Roomba j7 ja arvokkaampi Roomba j7+. Eroa kahdella mallilla ei ole muutoin lainkaan, mutta plussamallin mukana toimitetaan pölysäiliön itsestään tyhjentävä lataustelakka. Roomba j7 -mallia myydään tällä hetkellä 499 eurolla.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa su 22.5. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT