AfterDawn logo

Päivän diili: Xiaomin 75-tuumaista 4K-televisiota myydään nyt juuri alle tuhannen euron

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Xiaomin televisiotarjonnan suurimman vaihtoehdon hinta on laskenut merkittävästi.

Xiaomi Mi Q1 75" 4K -televisiota myydään nyt 999 eurolla. Hinta on tullut reippaasti alaspäin, sillä vielä maaliskuun aikana televisiota myytiin 1499 eurolla.

Television koko on siis 75 tuumaa ja siinä käytetään 4K-tarkkuutta. Televisio perustuu QLED LCD -tekniikkaan. QLED- eli kvanttipistetekniikka parantaa esimerkiksi kirkkautta. Televisio tukee myös 120 hertsin virkistystaajuutta.

Liitäntöjen osalta on tarjolla kaksi HDMI 2.0 -liitäntää, yksi HDMI 2.1 eARC -liitäntä, kaksi USB-liitäntää, AV-sisääntulo, S/PDIF-liitäntä ja Ethernet-liitäntä, kuulokeliitäntä sekä DVB-T2/C- ja DVB-S2-yhteensopivat antenniliitännät CI-kortinlukijalla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android TV.

Xiaomi Mi Q1 75" 4K -television kanssa samassa hintaluokassa ovat tällä hetkellä Samsung QLED QE75Q60A 75" 4K (999 euroa) ja LG 75NANO75 75" 4K (888 euroa). Näistä kumpikin sisältää 60 hertsin näytön ja HDMI 2.0 -liitännän.

Päivän diili


Tarjous löytyy Gigantilta, Verkkokauppa.comilta ja Xiaomin verkkokaupasta (mistore.fi).

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT