AfterDawn logo

Päivän diili: Nokian 4K Streaming Box -mediatoistimen saa nyt 69 eurolla - säästä 30 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
7 kommenttia

Erilaiset mediatoistimet tarjoavat nopean ja edullisen ratkaisun suoratoistosisällön toistamiseen televisiolla, mikäli televisio ei itse sitä tue tai muuten esimerkiksi television käyttöjärjestelmän toiminta ei miellytä. Yksi tällaisista laitteista on Nokia-brändin alla kulkeva Streaming Box 8000, jota saa nyt edullisemmalla hinnalla.

Laitetta saa nyt 69 eurolla StreamViewin omasta verkkokaupasta, joka kehittää Nokia-televisioita ja mediatoistimia. Muilla jälleenmyyjillä toistimen hinta on 99 euroa, joten säästöä tulee 30 euron verran.

Streaming Box 8000 kykenee toistamaan 4K-sisältöä ja laitteessa käytetään Android TV -käyttöjärjestelmää. Laite liitetään television HDMI-porttiin. Lisäksi boksista löytyvät digitaalinen ääniliitäntä, AV, USB-C- ja Ethernet RJ45 -liitäntä sekä Wifi- ja Bluetooth-yhteydet. Streaming Box -laitteessa on myös Chromecast-toiminto.

Streaming Box 8000 kilpailee muun muassa Xiaomin tuoretta TV Stick 4K -tikkua vastaan, joka saapui juuri myyntiin Suomessa. Tarjouksen myötä Streaming Box 8000 on nyt hieman edullisempi kuin Xiaomin tikku.

Päivän diili


Tarjous löytyy StreamView-verkkokaupasta.

7 KOMMENTTIA

d2maca1/7

Ulkopuolinen boksi on aika varmempi ratkaisu kuin äly(tön) TV, jonka päivitykset ja apien saatavuudet ovat aivan luojassaan.

Vielä kun eri palveluntarjojien apit toimisivat samalla tavoin. Areena tukee puhetta, mutta muut eivät. Haut ja kelauset ovat kullakin tarjoajalla omanlaisiaan, mutta tämähän ei ole purkin vika.


tataka2/7

Omassa Samsung älytelkkarissa ei kunnolla toimi hbo max(välillä toimii välillä ei ollenkaan).

Pitää varmaan jossain vaiheessa ostaa joku androidiin perustuva 4k tikku tai boksi mutta mitä speksejä ja arvosteluja katsonut niin taitaa amazonin firetv stick 4k max olla paras(ja halvin) tosin ikävä kyllä sitä ei ole alennuksesta saanut tilattua Suomeen.

d2maca3/7

Tämä on ihan soiva peli, toimii myös Chromecastina, joten ei luulisi jäävän ihan pian kelvottomaksi.

Jyk4/7

Lainaus:

Omassa Samsung älytelkkarissa ei kunnolla toimi hbo max(välillä toimii välillä ei ollenkaan).

Pitää varmaan jossain vaiheessa ostaa joku androidiin perustuva 4k tikku tai boksi mutta mitä speksejä ja arvosteluja katsonut niin taitaa amazonin firetv stick 4k max olla paras(ja halvin) tosin ikävä kyllä sitä ei ole alennuksesta saanut tilattua Suomeen.

Itselle juuri saapui testiin Strongin Leap-S1 4K-boksi ja ensi viikolla varmaankin saapuu tämä Xiaomin 4K-tikku. Jos näistä jotakin kysymyksiä niin voin yrittää vastata parhaani mukaan.

Michelola5/7

Jos parhaan haluaa niin se on nvidia shield tv pro, ylivoimaisesti. Erittäin pidetty boksi kautta linjan. Mutta myös selvästi kallein.

Jyk6/7

Lainaus:

Jos parhaan haluaa niin se on nvidia shield tv pro, ylivoimaisesti. Erittäin pidetty boksi kautta linjan. Mutta myös selvästi kallein.

Tämä on totta. NVIDIA hyvin pitänyt yllä ohjelmistoa, vaikka ikää alkaa laitteilla olla. Myös tehot ovat kärkiluokkaa, hyvät etenkin Android- ja pilvipelaamista ajatellen.

KarZan7/7

Minulla on Philipsin älytv, mutta toisessa telkkarissa tämä Nokialainen kaverina. Molemmisssa toimii hyvin eri suoratoistopalveluiden appit. Olen kuitenkin huomannut, että joidenkin kanssa (esim HBO) on vapaan muistin tarve yllättävän suuri, eikä sovellus aina suostunut toimimaan. Piti turhat appit siivota pois kokonaan.
Vertasin tätä myös Mi TV Stick HD versioon ja Nokialainen toimii kyllä sulavammin. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän boxiin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT