AfterDawn logo

Epic Games tarjoaa kaksi RPG-peliä ja Warframen skinejä ilmaiseksi

Matti Robinson Matti Robinson

Epic Gamesin tämän viikon ilmaispelitarjouksina ovat kaksi roolipeliä Obsidian Entertainmentiltä sekä paketti skinejä Warframeen. Ilmaispelit ovat Tynanny – Gold Edition sekä About Pillars of Eternity - Definitive Edition.

Pillars of Eternity tarjoaa perinteistä isometristä roolipelaamista, jossa taistelu tapahtuu reaaliajassa taukonapin avustuksella. Pelaajat voivat hahmonkehityksen lisäksi varustaa omaa linnoitustaan pelin kuluessa.

Tyranny puolestaan on saman yhtiön tarinaan perustuva roolipeli, jossa pelaajan valinnat muokkaavat pelin maailmaa ja jopa hahmojen kykyjä. Tämä Gold Edition -versio tarjoaa peruspelin sekä kaikki julkaistut laajennuspaketit Tyrannylle.

Näiden kahden perinteisen roolipelin lisäksi Epic Games tarjoaa ilmaiseksi kustomointia scifi-roolipeli Warframeen. Skinipaketti tarjoaa kulttipeli Unreal Tournamentista tuttuja nahkoja Warframeen.

Kaksi ilmaispeliä ovat saatavilla torstaihin klo 18 asti ja Warframen paketin ilmaistarjonnalle ei mainita loppua.


Lataa Pillars of Eternity

Latee Tyranny

Lataa Warframe Unreal Tournament Weapon Bundle

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT