AfterDawn logo

Razer julkaisi täyslangattomat Hammerhead True Wireless Pro -nappikuulokkeet THX-sertifinionilla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Razer on julkaissut Hammerhead True Wireless -nappikuulokkeille jatkoa Pro-mallin muodossa muutamilla parannuksilla.

Täysin langattomat Hammerhead True Wireless Pro -nappikuulokkeet sisältävät THX-sertifioinnin. Nämä pelaamiseen suunnatut nappikuulokkeet sisältävät myös vastamelutoiminnon. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat saaneet IPX4 -luokituksen.

Ääntä kuunnellaan 10 mm:n elementtien välityksellä. Kuulokkeissa on kosketusalustat, joilla voi nopeasti esimerkiksi vaihtaa kappaletta. Näitä asetuksia voi hallita paremmin iOS- ja Android-laitteille ladattavalla sovelluksella.

Hammerhead true wireless pro kuulokkeet


Akunkesto yltää yhdellä latauksella 4 tunnin ajaksi ja yhteensä kotelon kanssa saa 20 tunnin edestä kuuntelua. Yhdistäminen laitteeseen tapahtuu Bluetooth 5.1 -yhteydellä ja lisäksi kuulokkeissa on erillinen pelitila, joka vähentää viivettä.

Hammerhead true wireless pro kuulokkeet kotelon kanssa
kuulokkeiden kotelon pohjassa on lataukseen tarkoitettu usb c liitäntä

Lisätietoa näistä kuulokkeista saa täältä. Hintaa löytyy peräti 209,99 euroa ja lisäksi kuulokkeille voi ostaa erillisen kotelon 34,99 eurolla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT