AfterDawn logo

Päivän diili: Roboimureita Black Friday -alessa: Roomba, Neato, Xiaomi

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Päivän diilinä nostamme muiden Black Friday-tarjousten rinnalle aivan erikseen robotti-imurit, joita irtoaa nyt useilta eri valmistajilta, useista eri verkkokaupoista, todella hyvillä alennuksilla.

Alennuksessa olevista imureista osa löytyy myös parhaat robotti-imurit -listauksestamme, joten jos pukinkonttiin haluaa siivousapua, nyt voi olla juuri oikea hetki tarttua tarjoukseen.

Roomba i7

Aivan ensimmäisenä nostamme esiin Roomba i7, joka sai arvostelussamme aikanaan ainoana robotti-imurina täydet viisi tähteä. Nyt tuota maan mainiota siivousapulaista saa 499 eurolla, kun tavallisesti imuria on myyty vielä pari viikkoa sittenkin 700 euron hinnalla.

Roomba i7 löytyy myös paras robotti-imuri -listauksestamme suositeltuna mallina.

Tarjous löytyy täältä: Roomba i7, 499 eurolla


Roomba e5

Toinenkin varteenotettava tarjous on Roomban tuote: Roomba e5 on mielestämme yksi parhaista edullisista roboimureista, joka sopii mainiosti 70m2 tai sitä pienempiin asuntoihin. Nyt Roomba e5 saa omakseen 249 eurolla. Vielä kuun alussa samaa mallia myytiin noin 315 euron hinnalla. Roomba e5 arvostelumme kannattaa toki lukea läpi sekin.

Tarjous löytyy täältä: Roomba e5, 249 eurolla


Neato D7 latausasemassaan

Jos taas tekniikka on sydäntä lähellä ja koet suurta ihastusta Neaton malleihin, on yhtiön tämän hetken lippulaivatuote Neato D7 mukavassa alennuksessa sekin. Kyseinen malli irtoaa Black Fridayn ajan 369 eurolla, kun vielä viime viikolla hintaa oli 450 euroa.

Neato D7 oli hieman ongelmallinen, kuten arvostelussamme totesimme, mutta siinä on ehdottomasti myös hyvät puolensa.

Tarjous löytyy täältä: Neato D7, 369 eurolla


Roborock S5 Max

Kiinan vastaus roboimurisotaan on Xiaomin huippumalli, Roborock S5 Max (joka muuten nimestään huolimatta on uudempi ja parempi kuin Roborock S6). Valitettavasti emme ole saaneet vielä laitteen arvostelua tehtyä, vaikka se työn alla onkin. Mutta kovin huono valinta ei tämäkään ole, todellakaan. Nyt mopin ja imurin yhdistävä Roborock S5 Max lähtee omaksi 369 eurolla, kun vielä hetkeä aiemmin tuotetta myytiin 420 euron hinnalla.

Tarjous löytyy täältä: Roborock S5 Max, 369 eurolla

Lisää Black Friday-tarjouksia löydät erillisestä artikkelistamme

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT