AfterDawn logo

Päivän diili: Sonyn langattomat kuppikuulokkeet alle satasella

AfterDawn AfterDawn

Sonyn on osoittanut viimeisten vuosien ajan, että se on täysin langattomien nk. over ear -kuppikuulokkkeiden saralle maailman eliittiä. Yhtiön 1000X-sarjan huippukuulokkeet ovat jatkuvasti olleet niin muiden kuin meidänkin suosikkeja.

Japanilaisyhtiöllä on toki tarjota myös muihin hintakategorioihin kuulokkeita, joista yhdet ovat tämän päivän diilin XB900N-kuulokkeet. WH-XB900N-nimihirviönä tunnetut kuulokkeet tarjoavat langattoman Bluetooth-yhteyden, Sonyn Extra Bass -teknologian, NFC-parittamisen ja jopa 30 tuntia kuunteluaikaa neljän tunnin latauksella.

Ohjaaminen onnistuu isoveli tonnisarjalaisen tavoin kupissa sijaitsevasta kosketuspaneelista ja se tukee myös Quick Attention -toimintoa, jolla voi nopeasti hiljentää musiikin keskustelua tai vaikkapa kuulutusta varten.


Hiljattain laitteen hinta on tippunut mukavasti alle sataseen, kun vuoden saatossa hinta on pyörinyt pääasiassa 130-150 euron tienoilla. 99 euron hintaan WH-XB900N-kuulokkeita saa nyt kahdelta eri jälleenmyyjältä.

Niinpä tässä oiva ostos itselle tai vaikkapa joululahjaksi.

Sony WH-XB900N 99,00 €

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT