AfterDawn logo

Tätä et osannut odottaa – Netflixiä voi katsoa nyt ilmaiseksi

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Netflix on levinnyt koteihin alhaisen hintansa ja kohtalaisen hyvän valikoimansa ansiosta, mutta maksukorttitietojen syöttäminen järjestelmään voi siitä huolimatta olla monelle liian korkea kynnys palvelun kokeiluun.

Suoratoistopalvelu haluaa madaltaa kokeilemisen kynnystä, minkä johdosta Netflix on lanseerannut uuden osion verkkosivuilleen. Tämän osion alta löytyy läjä Netflixin itse tuottamia sarjoja sekä elokuvia, joita kuka tahansa voi katsoa täysin ilmaiseksi.

Ilmaiset sisällöt ovat katsottavissa verkkoselaimen kautta tietokoneella tai Android-laitteella. iOS:n selaimia ei tällä hetkellä tueta. Ilmaissisällön joukosta löytyy katsottavaa niin nuorille kuin vanhemmille. Osiosta löytyy esimerkiksi Boss Baby -animaatioelokuva sekä Stranger Things -kauhusarja.

2 KOMMENTTIA

rane19581/2

Kokeilin ja läppärilläni pystyi katsomaan ohjelmia....

propshafter2/2

Tuolta siis näkee ainoastaan esittelyjaksot.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT