AfterDawn logo

Vain pari painallusta – Kuvien siirtäminen Facebookista onnistuu nyt todella helposti

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Aktiiviset Facebookin käyttäjät ovat varmasti ladanneet palveluun yhden jos toisenkin valokuvan, mutta heidän harmikseen kuvat löytyvät juurikin Facebookista eikä tärkeiden kuvien pääasiallisesta säilytyspaikasta.

Nyt Facebookiin ladattujen kuvien ja videoiden siirtäminen Google Photos -tiliile onnistuu varsin näppärästi. Mene Facebookin asetuksiin ja valitse sieltä kohta Facebook-tietosi. Eteesi avautuu lista erilaisista toiminnoista, joiden joukossa on Siirrä kuviesi ja videoidesi kopio. Tämän jälkeen Facebook kysyy vielä tilisi salasana, minkä jälkeen kuvien siirto Googlen pilveen voi alkaa.

Facebookin mukaan työkalun alle on tarkoitus lisätä myöhemmässä vaiheessa lisää pilvipalveluita. Jos siis käytät esimerkiksi OneDrivea tai muuta palvelua kuvien säilömiseen, niin joudut hieman vielä odottamaan.

Työkalun kehitys on osa koko teknologia-alan yhteistä Data Transfer -hanketta, jonka tavoitteena on tietojen helpompi siirtely palveluiden välillä.


Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT