AfterDawn logo

PlayStation 5:n julkistus lykkääntyy – Syynä Yhdysvaltojen mielenosoitukset

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Sonyn oli tarkoitus esitellä uuden sukupolven pelikonsolinsa 4. kesäkuuta, mutta Yhdysvalloissa leimahtaneiden mielenosoitusten takia pelijätti kokee, ettei nyt ole sopiva aika ilakoida uusilla laitteilla. Julkaisutilaisuutta on päätetty siirtää, mutta uutta päivämäärää ei ole annettu.

Tilaisuudessa oli tarkoitus esitellä PlayStation 5 pelikonsolille julkaistavia pelejä sekä esitellä todellista pelaamista konsolilla. Sonyn tarkoituksena on saada pelikonsoli markkinoille tämän vuoden loppuun mennessä.

Sonyn lisäksi myös EA ja Google ovat päättäneet pidättäytyä julkistuksilta mielenosoitusten aikana. Googlen oli tarkoitus esitellä Android 11:tä kesäkuun 3. päivänä, mutta yhtiön mukaan nyt ei ole sopiva hetki juhlia. Uutta päivämäärää ei ole Sonyn tapaan vielä annettu.

Mielenosoitukset käynnistyivät Yhdysvalloissa sen jälkeen kun poliisi surmasi tummaihoisen miehen Minnesotassa rajuin ottein.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT