AfterDawn logo

Tässä kaikki uudet Netflix-elokuvat ensi kuussa

Matti Robinson Matti Robinson

Kuu vaihtuu jälleen pian ja Netflixin tuo palveluunsa kesän uutta tarjontaa. Elokuva- ja stand-up-puolella noin 20 nimikkeen voimin, joissa on uutta katsottavaa niin komedian kuin vakavemmankin viihteen ystäville.

Dokumenttielokuvien osalta Netflixin oma tuotanto kasvaa tavauskilpailuissa pärjäinneitä intialaisamerikkalaisia seuraavalla Spelling the Dreamillä, Afganistanissa taistelleen vääpeli Brian Eischin tarinalla Father Soldier Son sekä yhdysvaltalaisvoimistelijoita kaltoin kohdelleesta Larry Nassarista kertovalla Athlete A:lla.

Kansainvälistä väriä tarjoavat puolestaan intialainen draama Choked: Paisa Bolta Hai, japanilainen anime kissaksi muuntuvasta tytöstä A Whisker Away, ranskalaistoiminta Lost Bullet (Balle Perdue), turkkilainen romanttinen draama One-Way to Tomorrow kahdesta tuntemattomasta junamatkustajasta, espanjalaiselokuva afrikkalaistarinoista Adú, kirjaan perustuva ranskalaiselokuva Wasp Network sekä chileläinen musiikkiteos Nobody Knows I'm Here.


Englanninkielisellä puolella uutuuksia ovat sen sijaan Edgar Ramírezin tähdittämä rikosdraama pankkirosvosta The Last Days of American Crime, neljästä mustasta Vietnamin veteraanista kertova Spike Lee -elokuva Da 5 Bloods sekä komediat kahdesta pikkukylän poppistarasta kertova Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga ja Broadwayllä epäonnistuneen Aprilin tanssiporukaan uppoutuva Feel the Beat.

Komediasta puheen ollen, tulossa on tietysti myös uutta stand-up-tuotantoa. Näihin lukeutuvat Eric Andren spesiaali Legalize Everything, Jo Koy:n In his Element sekä George Lopezin We'll Do IT For Half.

Tässä vielä kaikki kesäkuun uudet Netflix-elokuvat ja stand-upit aikajärjestyksessä:

Kesäkuun 3.
Spelling the Dream

Kesäkuun 5.
Choked: Pasai Bolta Hai
The Last Days of American Crime

Kesäkuun 12.
Da 5 Bloods
Jo Koy: In His Elements

Kesäkuun 18.
A Whisker Away

Kesäkuun 19.
Father Soldier Son
Feel the Beat
Lost Bullet
One Way to Tomorrow
Wasp Network

Kesäkuun 23.
Eric Andre: Legalize Everything


Kesäkuun 24.
Athlete A
Nobody Knows I'm Here

Kesäkuun 26.
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Kesäkuun 30.
Adú
George Lopez: We'll Do It For Half

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT