AfterDawn logo

AKG:n N700- ja Y600 -langattomat melunvaimennuksella varustetut kuulokkeet saapuvat myyntiin Suomessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
2 kommenttia

Samsungin omistamalta AKG:lta nähdään kaksi uutta over-ear -mallista langatonta kuulokeparia Suomen markkinoille. AKG N700 on 299 euron hinnalla uusi lippulaivamalli ja tämän kaveriksi saapuu Y600, jonka hinta on 199 euroa.

Molemmat uutuudet hyödyntävät aktiivista melunvaimennusta. Molemmat toimivat langattomasti Bluetoothin välityksellä N700 -kuulokkeiden käyttäessä 4.2 -yhteyttä ja Y600 puolestaan 5.0 -yhteyttä.

Bluetoothin ja melunvaimennuksen kanssa N700 -kuulokkeiden luvataan tarjoavan jopa 23 tunnin akunkeston ja vastaavasti Y600 tarjoaa 25 tunnin akunkeston. Molemmille luvataan jopa 36 tunnin akunkesto, kun ääntä toistetaan melunvaimennuksen kanssa 3,5 mm:n kuulokeliitännän kautta. Kuulokkeista löytyy myös USB-C -liitäntä lataukseen.

AKG N700
N700 kuulokkeissa on muun muassa usb c

AKG Y600
Y600 kuulokkeiden painikkeet


Molemmat kuulokkeet on myös varustettu Ambient Aware- ja Talk Thru -tekniikoilla, joiden avulla käyttäjä voi kommunikoida ulkomaailman kanssa poistamatta kuulokkeita päästään. Molemmista löytyy myös tuki Android sekä iOS -käyttöjärjestelmille ja kuulokkeiden avulla voi käyttää puhelimien ääniavustajia.

N700 -kuulokkeiden taajuusvaste on 10 - 20 kHz ja impedanssi 30 ohm. Y600 -kuulokkeiden vastaavat luvut ovat 10 - 24 kHz ja 32 ohm. N700 -kuulokkeet painavat 278 grammaa ja Y600 puolestaan 322 grammaa.

AKG N700
N700 kuulokkeiden taittuva rakenne

"AKG:lla on pitkä ja arvostettu historia ensiluokkaisten äänentoistotuotteiden valmistajana, ja Samsung on pitkään työskennellyt heidän kanssaan puhelin- ja tablettikuulokkeiden sekä muiden ääniratkaisujen parissa. AKG N700 -kuulokkeiden saapuminen Pohjoismaihin tarkoittaa, että entistä useammilla on mahdollisuus kokea AKG:n premium-kuulokkeiden puhdas äänenlaatu ja vastamelutoiminto niin sohvalla kuin tien päälläkin", toteaa Rikard Skogberg, Samsung Nordicin AKG-tuotepäällikkö.

Lisätietoa N700 -kuulokkeista saa tästä ja Y600 -kuulokkeista tästä.

AKG N700 ja Y600 hinta

AKG N700:n suositushinta on 299 euroa ja se saapuu saataville heti. AKG Y600 puolestaan saapuu markkinoille huhtikuun lopussa ja sen suositushinta on 199 euroa.

AKG Y600
Y600 kuulokkeet kulta värissä
y600 kuulokkeet hopean värisenä


Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

2 KOMMENTTIA

mcmopo1/2

Enemmän olisin kiinnostunut mikin laadusta kuin kuulokkeiden. Työssä olen huomannut että moni on korvannut perinteiset peltorit jonkinlaisilla kuulokkeilla. Esim. Samsungin perinteisset 3.5mm kuulokkeet on otoittautuneet erittäin hyväksi mikin osatlta kovemmissakin meluissa. Mutta eseimmat BD kuulokkeet vain katkaisevat äänen liian kovassa melussa. Olisiko AD:lla mahdollista tehdä jonkinlaista testiä mikkien toimimisesta kovassa melussa?

Jyk2/2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Enemmän olisin kiinnostunut mikin laadusta kuin kuulokkeiden. Työssä olen huomannut että moni on korvannut perinteiset peltorit jonkinlaisilla kuulokkeilla. Esim. Samsungin perinteisset 3.5mm kuulokkeet on otoittautuneet erittäin hyväksi mikin osatlta kovemmissakin meluissa. Mutta eseimmat BD kuulokkeet vain katkaisevat äänen liian kovassa melussa. Olisiko AD:lla mahdollista tehdä jonkinlaista testiä mikkien toimimisesta kovassa melussa?

Kyllä varmaankin jonkinlaista testia saadaan aikaiseksi esimerkiksi näiden kuulokkeiden mikkien toimivuudesta.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT