AfterDawn logo

Peruuntuvatko jo toiset teknologiamessut? Facebook ja Sony eivät tule GDC:hen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

MWC-messut peruuntuivat tänä vuonna koronavirusepidemian takia, mutta se ei jää välttämättä ainoaksi teknologiamessuksi, joka uhkaa peruuntua. Facebook on nimittäin jo ilmoittanut, että se aikoo jättää GDC-messut väliin.

GDC eli Game Developers Conference on pelikehittäjille suunnattu messu, jossa yhtiöt ovat perinteisesti esitelleet pelaamiseen liittyviä uusia teknologioita. Facebookin messuille olisi tuonut uudet Oculus-virtuaalilasit, mutta koronaviruspelkojen takia yhtiö katsoi paremmaksi jättää messut kokonaan välistä. Uudet tuotteet Oculus esittelee verkossa.

Facebookin ilmoituksen jälkeen myös Sony kertoi aikovansa jättää GDC-messut tänä vuonna välistä. Syy oli sama kuin Facebookilla eli koronaviruksen aiheuttama uhka yhtiön yhteistyökumppaneille ja työntekijöille. Jää nähtäväksi alkaako peruuntumisilmoituksia kertyä kiihtyvällä tahdilla nyt kun peli on saatu avattua.


Nykytiedon mukaan GDC-messut järjestetään San Franciscossa 16.–20. maaliskuuta.

1 KOMMENTTI

RingLeaderTM1/1

Taittaa olla ne naamakirjan VR-lasit jo hieman vanhaa konseptia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT