AfterDawn logo

Pizza-onlinen toiminta loppuu – Yhdistyy Foodoraan

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Suosittu ruoan kotiinkuljetusta ja nettitilauksia tarjoava Pizza-online.fin toiminta itsenäisenä palveluna on päättymässä, sillä palvelun omistava saksalainen Delivery Hero on yhdistämässä sen toiminnan Foodoran kanssa. Delivery Hero omistaa myös Foodoran, joten kyse on konsernin sisäisestä toiminnan virtaviivaistamisesta.

Pizza-online on tuttu näky esimerkiksi televisiomainoksista, joten brändin rakentamiseen on uhrattu todella paljon euroja. Siksi ei liene ollut kovin helppo päätös lopettaa brändiä ja yhdistää toiminta Foodoraan, joka ei välttämättä ole aivan yhtä näkyvästi ollut esillä. Foodoran toiminta-alue tosin laajenee yhdistymisen myötä huomattavan paljon, joten Foodoraa saatetaan jatkossa markkinoida paljon näkyvämmin.

– Halusimme säilyttää jo kuluttajille tutun brändin, joten mietimme pitkään näiden kahden brändin välillä. Koimme, että Pizza-online.fi yhdistetään vahvasti pizzaan, vaikka tarjoamme paljon muutakin. Olikin luonnollista valita brändiksi Foodora, toteaa Foodoran Suomen-markkinointijohtaja Nora Särkkä.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT