AfterDawn logo

Netflixin kaikki tammikuussa julkaistavat Originals-elokuvat ja stand-upit

Matti Robinson Matti Robinson

Vuoden alun tarjonta uusien Originals-sarjojen osalta on Netflixissä melkoisen vahva. Kaikki uudet Netflix-sarjat löydät aiemmasta jutusta, mutta tulossa on tietysti myös uutta elokuvien ja stand-upin rintamalla.

Vaikka listaus ei ole missään nimessä yhtä vahva, niin todennäköiseisti tästäkin löytyy jotain mielenkiintoista katsottavaa. Erityisesti kansainvälistä tuotantoa tulee tällä kertaa mallikkaasti.

Emmy-ehdokkuuden saaneen intialaisen Lust Stories -elokuvan ohjaajilta saapuu uusi kauhuelokuva Ghost Stories, romanttinen teinikomedia All the Freckles in the World kertoo meksikolaispojasta, joka kiinnostuu jalkapallosta vain voittaakseen koulukaverin sydämen, espanjalaisessa elokuvassa Quien a hierro mata kohtaavat kostonhimoinen sairaanhoitaja ja vanhuuden kanssa kamppaileva huumediileri sekä taiwanilaiselokuva A Sun, jossa nähdään Netflix-sarja Nowhere Manin Greg Hsu.


Ranskalainen rikosdraama Frères Ennemis (Close Enemies) on tarina huumediileristä, joka ryhtyy poliisiystävänsä kanssa metsästämään kaverinsa murhaajaa ja japanilaiselokuva 37 Seconds kertoo lahjakkaasta sarjakuvataiteilijasta, joka CP-vammasta ja yhteiskunnasta piittaamatta löytää tien eteenpäin yksityiselämässään.

Yhdysvaltalaiselokuvista tarjolle tulee tammikuussa A Fall from Grace, joka on Tyler Perryn rikosdraama, jossa syyttömältä vaikuttava Grace tunnustaa odottamattomasti aviomiehensä murhan. Lisäksi ensi-iltansa saa japanilaiseen videopeliin perustuva anime-elokuva NinoKuni.

Stand-upissa puolestaan uutuksia on kolmin kappaletta: The Mindy Projectista (ja Last Comic Standingistä) tuttu Fortune Feimster nähdään spesiaalissa Sweet & Salty, meksikolaiskoomikko Alex Fernández puolestaan tarjoaa oman Netflix-spesiaalinsa El mejor comediante del mundo ja Vir Dasin uusin Netflix-spesiaali on nimeltään For India.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-elokuvat ja stand-upit aikajärjestyksessä:

Tammikuun 1.
Ghost Stories

Tammikuun 3.
All the Freckles in the World

Tammikuun 15.
Quien a hierro mata

Tammikuun 16.
NiNoKuni

Tammikuun 17.
A Fall from Grace

Tammikuun 21.
Fortune Feimster: Sweet & Salty

Tammikuun 24.
A Sun

Tammikuun 26.
Vir Das: For India

Tammikuun 28.
Alex Fernández: El mejor comediante del mundo


Tammikuun 29.
Frères Ennemis

Tammikuun 31.
37 Seconds

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT