AfterDawn logo

Haluatko käyttää Gmailia Outlookissa? Pian se on mahdollista

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Jo pidemmän aikaa Outlookin käyttäjät ovat voineet käyttää Microsoftin sähköpostisovelluksen kautta Googlen Gmail-sähköpostipalveluita sekä siihen kytkettyä Google Calendar -kalenteripalvelua. Uutena extra on tulossa mahdollisuus käyttää Googlen palveluita myös Outlook.comin kautta.

Käytännössä siis Gmail-sähköpostin ja Googlen Calendar -kalenteria voisi käyttää Outlook.comin webmail-käyttöliittymän kautta, mikä konseptina voi kuulostaa hieman erikoiselta, sillä yhtä hyvin näitä palveluita voisi käyttää niiden Gmail.comissa tai calendar.google.comissa. Outlookin käyttöliittymä voi olla toimistotyöntekijöille tutumpi, mikä ehkä motivoi käyttämään Outlookia Gmailin käyttöön.

Microsoft testaa toimintoa parhaillaan valikoiduilla käyttäjillä. Jää nähtäväksi koska toiminto otetaan laajemmin käyttöön.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT