AfterDawn logo

Jaatko Netflixin muiden kanssa? Ei hätää, vaikka yhtiö etsii ratkaisuja pulmaan

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Yhtä kauan kuin Netflix on ollut merkittävä suoratoistopalvelu, ovat käyttäjät jakaneet palvelun kirjautumistietoja perheen tai kaveripiirin välillä. Netflixiä asia ei ole liiemmin kiristänyt, ja sitä on muutamia vuosia sitten kutsuttu toimitusjohtajan äänellä positiiviseksi asiaksi.

Enää Reed Hastings tuskin vastaavaa päästäisi ilmoille, sillä paine kuukausihinnan nostamiseen on kasvanut sisältökulujen kasvun ja uusien, entistä kovempien kilpailijoiden myötä.

Viimeisimmässä neljännestuloksen yhteydessä tehdyssä haastattelussa kysyttiinkin johtoportaan mielipidettä Netflix-tilien jakamisesta. Hastingsin vuoden 2016 kaltaista ulostuloa ei tullutkaan, mutta eipä yhtiöllä vaikuta olevan kovin suuri kiirus rajaamaan jakamista.

Tuotepomo Greg Peters vastasi kyselyyn, että yhtiössä jatketaan ilmiön seuraamista ja pyritään etsimään kuluttajaystävällisiä ratkaisuja, joilla tilannetta voidaan rajata ulos. Hätää ei kuitenkaan ole, mikäli käytät toisen maksamaa Netflixiä tai jaat omaasi, sillä samaan hengenvetoon Peters vahvisti, ettei mitään suuria suunnitelmia ole julkaista mitään toimia tässä vaiheessa.


Netflix onnistui kolmannella neljänneksellä saavuttamaan mukavan tilaajakasvun, vaikka sillä oli juuri takana vaikea neljännes, jossa ensimmäistä kertaa menetettiin asiakkaita Yhdysvalloissa. Talouslukemissa liikevaihto oli odotetusti noin 5,24 miljardia, jossa kasvua edellisvuoteen 31 prosenttia.


1 KOMMENTTI

extralow1/1

Netflix on määrännyt maksimi määrän kellä voi olla sovellus käytössä.
Minäkin maksan sitä suurinta maksua että 6 henkinen perheeni voi katsoa 4 yhtäaikaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT