AfterDawn logo

Netflix kysyy lupia outoihin asioihin – Tässä ehkä syy

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Netflix on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa hämmennystä, kun Twitterissä on alkanut levitä ruutukaappauksia suoratoistopalvelun lähettämästä pyynnöstä päästä käsiksi laitteen fyysiseen aktiivisuuteen. Netflixin tilaajia on ihmetyttänyt se, että minkä ihmeen takia palvelun pitäisi saada tietoa laitteen fyysisestä tilasta.

Ihmettelyihin Netflix on vastannut melko ympäripyöreällä lausunnolla, jonka mukaan palvelu halua kehittää Netflixiä liikkeessä katsovien tilaajien katselukokemusta. Netflixiä siis kiinnostanee kuinka paljon, missä ja miten palvelua käytetään työ- tai lomamatkoilla. Netflixiä voi myös kiinnostaa miten se voi ehkäistä matkan varrella sattuvia bufferointiongelmia.

Toistaiseksi Netflix kuitenkin vain testaa tietojen hyödyntämistä, joten kaikilta käyttäjiltä palvelu ei lupaa kysy.

1 KOMMENTTI

SFOS (vahvistamaton)1/1

Sitten kun vielä nämä ohjelmat toimisi vaikkei sitä lupaa anna.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT